Trenutno čitate

DO & DON'T

DO & DON'T

16.listopada 2016. u 13:10 diva

Tko nas je izgledom osvojio, a tko je podbacio?

Iza nas je tjedan koji je obilježio tjedan mode: BIPA FASHION.HR. Tijekom nekoliko večeri vidjeli smo raznolike kombinacije, od onih potpuno ljetnih pa do onih koji su tople dane ostavili daleko iza sebe. Ipak, najdraži su nam oni stylinzi u kojima dame vješto kombiniraju komade iz različitih godišnjih doba. Tko je u tome vještiji, prosudite sami, a mi vam donosimo naš sud

✓ DO

bipa

Voditeljica Ivana Mišerić zna koji su vječni komadi. Umjesto klasične male crne haljine, odlučila se za crni kombinezon i zasjala na petoj večeri BIPA FASHION.HR-a. Jednostavan kombinezon upotpunila je zlatnim detaljima, time stylingu dodala glamuroznu notu i pokazala da manje zaista je više. I u šminkanju se vodila tom filozofijom i odabrala natural izgled, tek malo više naglasivši oči. 

✖ DON'T

bipa

 Na drugoj večeri BIPA FASHION.HR-a voditeljica Ecija Ivušić pojavila se u neobičnoj kombinaciji. U njoj je spojila brojne trendove sezone: glitter čarape, metalik cipele, baršunastu suknju, slip majicu, bundu pastelne boje... I ostavila dojam suprotan od željenog. Naime, ovo je pravi primjer teorije da robovanje modnim trendovima ne znači nužno dobru odjevnu kombinaciju, već je bolje jedan ili dva trendi komada dodati svojem već postojećem stilu. 

Ključne riječi

jesen trendovi ecija ivušić