Trenutno čitate

DO & DON'T

DO & DON'T

9.listopada 2016. u 09:00 slika
  • foto: Pixsell/Igor Soban, Pixsell/Luka Stanzl
  • Podijelite članak

Tko nas je izgledom osvojio, a tko podbacio?

Iza nas je tjedan pun  društvenih događanja, a mi smo se osvrnuli na zanimljive odjevne kombinacije kojima su nas počastili uzvanici. Debelo smo zakoračili u jesen pa vrijedi pogledati tko dobro nosi trendove, a tko je zakazao. 

 ✓ DO

PETRA

Na predstavljanju novog projekta FREZ u zagrebačkom Velvetu glumica Petra Kurtela zablistala je u neobičnoj kombinaciji. Iako često eksperimentira u modi, ovaj nas je outfit posebno oduševio. Čizme iznad koljena hit su i ove sezone, a Petra je pokazala da je ispred trendova te obukla one u upečatljivoj crvenoj boji. Jednostavna plava haljina sjajan je kontrast čizmama, a cvjetni je kaput bio točka na i. 

  DON'T

zanamari

Na premijeri mjuzikla "Pacijenti" Žanamari Perčić pojavila se odjevena u haljini koja prati mnoge ovosezonske trendove. Međutim, upravo smo zbog tog stekli dojam da je svega jednostavno - previše. Prozirni detalji, ljuskice na ramenima, zlatni lanci na haljini i torbici... Kombinacija bi svakako bila elegantnija da se na njoj nalaze samo jedan ili dva modna dodatka, ali i cipele u nekoj drugoj boji. 

Ključne riječi

moda trendovi