Trenutno čitate

Divne dame okupile su se u kinu, a mi ne možemo odlučiti koja ima bolji styling!

Divne dame okupile su se u kinu, a mi ne možemo odlučiti koja ima bolji styling!

14.rujna 2018. u 09:54 cure

Iva Radić, Tatjana Dragović, Branka Krstulović, Ljupka Gojić Mikić i Danijela Trbović... Sve dame imaju stil za čistu peticu!

Sinoć su CineStar kina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku bila ispunjena ljubiteljicama filmskih večeri samo za žene – Trés Chic i CineLady. Posebno velika gužva vladala je na Trés chic večeri u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema gdje su Trés Chic premijeru filma 'Slatka mala tajna' došle pogledati i domaće poznate dame, a mi smo izdvojili nekoliko odjevnih kombinacija koje su nam zapele za oko. 

Iva Radić blista kao i uvijek, a za ovu je prigodu odabrala crno od glave do pete. Čini nam se kako nam je nagovijestila povratak trenda iz osamdesetih godina: odjenula je špicerice, a baš nas zanima hoće li se trend proširiti na gradske ulice!

cure

Ljupka je baš uvijek vjerna svojem divnom stilu: cvjetnu lepršavu haljinu spojila je s neobičnim ružičastim natikačama i izvrsnom crnom torbom.

cure

Tatjana Dragović nosi veliki trend za nadolazeću jesen, uzorak lanaca koji je popularizirao dizajnerski brend Versace. Styling je zaokružila odličnim bijelim cipelama i Chanel torbicom. 

cure

Branka Krstulović izgleda fantastično, bez obzira na to radi li se o ležernijim ili svečanijim kombinacijama. Suknja s volanom istaknula je njezinu odličnu figuru, a divan osmijeh bio je točka na "i".

cure

Danijela Trbović zna kako isfurati ležerna izdanja na stylish način pa je haljinu neobičnog uzorka kombinirala sa Stan Smith tenisicama i dobila super outfit!

cure

Ključne riječi

moda