Trenutno čitate

Nakon što su žene frajerima ukrale 'boyfriend' traperice, oni su počeli nositi 'girlfriend' majice

Nakon što su žene frajerima ukrale 'boyfriend' traperice, oni su počeli nositi 'girlfriend' majice

6.studenoga 2019. u 07:00 dečki

Od skinny traperica do elegantnih bluza - muškarci su se počeli zavlačiti u ženske ormare

Boyfriend jeans postale su omiljenim modelom ženskih traperica i taj status drže dan-danas. No čini se da su muškarci odlučili uzvratiti - sve je više onih koji određene odjevne predmete i modele ne smatraju rezerviranima samo za žene, počevši od skinny traperica do elegantnih bluza s dubokim izrezom. 

Trend ženskih odjevnih komada njeguje i promiče i brojna slavna gospoda. Pjevač Harry Styles već se neko vrijeme pojavljuje na sceni u prekrasnim bluzama, a na Guccijevoj čipkastoj crnoj košulji pozavidjela bi mu svaka dama.   

Dečki

Glumac Jared Leto poznat je po svojim ekstravagantnim outfitima, ali uvijek nas uspije iznenaditi. Model bluze koji smo u Zari viđali u svim bojama, Jared Leto nosi u Guccijevoj tamnoplavoj verziji.

Jared Leto

Shawn Mendes također je blagonaklon ženskim bluzama, a to je pokazao nastupom u Fendijevoj prozirnoj košulji protkanoj zlatnim nitima. 

Dečki

Billyja Portera pak rijetko viđamo u maskulinim outfitima, a uvijek se u kombinaciji nađe neka ženstvena bluza, poput ove Michaela Korsa s voluminoznom mašnom. 

Dečki

I Darren Criss na Met Gali pojavio se u neuobičajenom izdanju. Za tu je prigodu odjenuo ženski Balmainov sako s raznobojnim cirkonima. 

Dečki

Premda modu celebrityja ne trebamo uvijek uzeti kao mjerodavnu, o popularnosti ovog trenda svjedoči i ponuda žensko-muške odjeće na Asosu. Proljetos smo se susreli s muškim uskim crnim topićem bez naramenica i crop topom dugih rukava, a danas u ponudi imaju kompletnu party kolekciju u izvedbi Asos Designea u koju bez problema mogu zaviriti i žene. 

Asos
Asos
Asos
Asos
Asos

 

Ključne riječi

outfit asos