Trenutno čitate

Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil

Dame u crnom: Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković i Josipa Lisac imaju bezvremenski stil

25.rujna 2019. u 08:24 crno

Sinoć je zagrebačko kino Kaptol Boutique Cinema bilo modno središte Hrvatske jer je film ‘McQueen’ okupio brojne ljubitelje mode

Poznata zagrebačka odvjetnica Jadranka Sloković poznata je kao velika ljubiteljica mode, a to nam dokaže svaki put kad ju naši objektivi ulove u središtu Zagreba. I ovaj put nije razočarala, a pojavila se u crnom od glave do pete. Odijelo od brokata i 'choker' oko vrata odlično izgledaju zajedno, a uz klasične crne salonke i jednostavnu crnu torbicu, odvjetnica nam je još jednom dokazala da je crna uvijek dobra ideja!

mcqueen

Na premijeri filma gošća je bila i bivša sutkinja Đurđa Tedeschi koja svojom pojavom uvijek privlači pažnju. Predivna je dama zablistala u crnoj haljini s debelim kožnatim remenom oko struka, a nosi i jedan od najtraženijih modnih detalja sezone - obruč za kosu. Osim toga, nije odoljela i još jednom trendu za kojim su se pomamile brojne fashionistice, a to su - puf rukavi. 

mcqueen

Uvijek jedinstvena, pjevačica Josipa Lisac na premijeru je stigla u odijelu i svima održala lekciju iz slojevitog odjevanja. Od detalja izabrala je kožnate rukavice koje često nosi, šešir, jednu efektnu naušnicu i pismo torbu, a jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica čiji stil nitko ne može iskopirati!

mcqueen

Još se gošći pojavilo u crnom od glave do pete i izgledale su odlično! 

crno
crno
crno
crno