Trenutno čitate

Cure na Instagramu pokazale su koji su najpopularniji badići sezone!

Cure na Instagramu pokazale su koji su najpopularniji badići sezone!

14.lipnja 2018. u 08:15 CURE

Severina, Nataša Janjić, Marta Fernandez i Rita Rumora već uživaju u najtrendi modelima badića za ovu ljetnu sezonu

Veliki povratak ovog ljeta doživjeli su jednostavni modeli badića pa će crni bikini ponovno biti kralj plaža, čemu će se najviše veseliti ljubiteljice jednostavnosti. Jednodijelni badići i dalje su vrlo popularni. Na svom “ranom” ljetovanju jedan takav izabrala je i Marta Fernandez, supruga nogometaša Juniora Fernandeza.

CURE

Trudnica je izgledala divno u prugastom plavo-bijelom modelu, a ovakvi su idealni i za partyje na plaži kada ih je najbolje kombinirati s traper-hlačicama visokog struka. 

Dok se neke drže jednostavnosti, druge će ipak posegnuti za šarenim cvjetnim modelima koji su idealni za ljeto. Ne možete pogriješiti s minijaturnim bikinijem u jarkim bojama. Influencerica Rita Rumora ove sezone na plaži će vrijeme provoditi u retromodelu koji odlično odgovara djevojkama s oblinama. Njezin badić podsjeća na one kakvi su se nosili 60-ih, a njezina prijateljica Nika Matić zablistala je u modelu koji podsjeća na 50-e godine prošlog stoljeća. Uz par cool sunčanih naočala, ovi su ljetni stylinzi za čistu peticu.

CURE

Djevojke koje ne pridaju toliku važnost kupaćem kostimu, ove godine mogu odahnuti jer će uz minimalni trud izgledati vrlo trendi. Crni je bikini u svim izvedenicama ovo ljeto “must have” među poznatim damama. Pa su ga za svoje vikende na moru ili bazenu izabrale glumica Nataša Janjić i pjevačica Severina.

CURE

Nataša u napuhanom flamingu (koje ćemo očito i ove sezone gledati na Instagramu) uživa u crnom jednostavnom modelu, a Severinin na bokovima ima trakice i klasičan gornji dio u obliku trokutića koji odgovara svakom obliku tijela. Jako su popularni i bijeli badići, a ovdje vrijedi samo jedno pravilo ili bolje rečeno savjet – kupujte one koji imaju dovoljno debelu podstavu kako od vode ne bi postali prozirni.     

Ključne riječi

moda badic