Trenutno čitate

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

23.srpnja 2019. u 09:22 avion
  • foto: croatia airlines
  • Podijelite članak

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Volite rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imate priliku ostvariti svoje snove.

Instruktori Croatia Airlinesa pokazat će vam sve tajne ovog predivnog zanimanja te ćete steći međunarodno priznatu licencu i biti spremni odgovoriti svim izazovima u svakodnevnom radu. Nakon završenog školovanja, Croatia Airlines nudi vam posao u dinamičnoj radnoj sredini u kojoj svi funkcioniraju kao složna obitelj. Rad u smjenama omogućuje vam fleksibilniju raspodjelu slobodnog vremena, a u slučaju višednevnih smjena na obali, imat ćete vremena i za uobičajene ljetne aktivnosti. Postani i ti član njihove složne obitelji i ponosno obuci uniformu sa sjajnim krilima i crveno-bijelo-plavom maramom.

avion

Natječaj za posao člana kabinske posade zrakoplova traje do 21. kolovoza 2019. g. Kako biste se mogli prijaviti za posao, trebate biti punoljetni državljanin Republike Hrvatske s važećom putovnicom, imati završenu srednju školu te dobro vladati engleskim jezikom u govoru i pismu. Više informacija potražite ovdje

Ključne riječi

avion