Trenutno čitate

Chiara Ferragni pokazala novi, impresivni ormar: Velik je poput stana, a dio s torbicama je nevjerojatan

Chiara Ferragni pokazala novi, impresivni ormar: Velik je poput stana, a dio s torbicama je nevjerojatan

7.studenoga 2018. u 10:53 chiara

Rado bismo se izgubili o ovom modnom carstvu

Chiara Ferragni definitivno je najpopularnija blogerica na svijetu. Na Instagramu broji više od 15,4 milijuna pratitelja, a obožavatelji prate apsolutno svaki njezin korak. Jedan od primjera toga je vjenčanje nje i Fedeza u rujnu kojeg su svi s nestrpljenjem iščekivali, a o vjenčanicama i zabavi priča se još i danas. 

Ovih dana Chiara je pokazala i svoj novi ormar u Milanu a on je uistinu impresivan! Prije svega, sastoji se od nekoliko prostorija te je velik poput manjeg stana. U sredini je smještena fotelja na kojoj Chiara razmišllja što bi mogla odjenuti (da, čak i ona s TAKVIM ormarom ima onaj problem "nemam-što-obući").

chiara

Tu je i nekoliko ogledala, a pažnju odmah ukradu torbice. Jako puno torbica. Odmah na ulazu nalaze se dva ogromna Louis Vuitton kovčega.

chiara

Zatim na red dolaze torbe sa Chanel potpisom, svih boja i oblika.

chiara

To, naravno, nije sve pa svoje mejsto imaju i modeli koje potpisuje Hermes, Gucci, Prada... Ma, štogod vam padne na pamet, velike su šanse da Chiara to ima u kolekciji!

chiara

Jednako impresivno izgledaju i dijelovi prostorija gdje se nalaze haljine, sakoi, traperice, majice, no pozornost ipak krade "kutak" s obućom.

chiara

Većinu mjesta zauzimaju čizme, cipele na petu i sandale, no "skromno samo tri police zauzimaju tenisice.

chiara

Za ovu raskoš, osim Chiarine impresivne kolekcije baš svih odjevnih komada i cipela, zaslužna je tvrtka Westwing.it, odnosno osnivačica i kreativna direktorica Delia Fischer koja se pobrinula da Chiara ima pravi mali raj o kojem mnogo žena mašta!

Pogledajte i mini video u kojem blogerica pokazuje samo dijelić svog ormara. W O W. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full tour of my walk in closet on my Instagram Tv, link in stories 💘

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Ključne riječi

moda chiara ferragni ormar