Trenutno čitate

Burak odustao od poznatog imidža, s novom je frizurom (opet) neprepoznatljiv

Burak odustao od poznatog imidža, s novom je frizurom (opet) neprepoznatljiv

5.kolovoza 2019. u 07:00 burak
  • foto: Instagram
  • Podijelite članak

Turski je glumac snimio reklamu za jedan poznati brend šampona, u kojoj se pojavljuje sa svojim "dvojnikom" - on s kratkom i s dugom kosom.

Nakon što su su mediji i društvene mreže raspisale u rujnu prošle godine o zapuštenom izgledu Buraka Özçivita, izgleda da je 34-godišnji turski glumac zapravo potpuno napustio nekadašnji izgled dobroga dečka. Tada se pisalo kako je u depresiji, što je navodno bio i razlog nebrige o izgledu koji ga je proslavio, a neki su išli tako daleko da su tvrdili kako je viđen da luta besciljno ulicama Istanbula.

burak

Kako bilo, od tada je prošla gotovo godina dana, a Burak se nije vratio nekadašnjem "ispoliranom" izgledu i savršenoj frizuri po kojoj je bio poznat. Ležerna frizura, pomalo čak i neuredna, katkad svezana u rep, katkada u punđu, čini se kako se Buraku ovaj izgled puno više sviđa.

burak

U međuvremenu je čak snimio reklamu za jedan poznati turski brend šampona, u kojoj se pojavljuje sa svojim "dvojnikom" - on s kratkom i s dugom kosom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeni kömür içeren Clear ile #GösterKendini @clearturkiye 👌🏻⚫️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 Čini sam se sjajan u obje verzije :)

burak

U jednoj od posljednjih fotografija na Instagramu, gdje ga prati više od 15 milijuna obožavatelja, turski je glumac pustio i bradu te je promijenio i styling. Opuštena trenirka, tenisice i bijeli T-shirt odabir su zvijezde turske sapunice "Sulejman Veličanstveni".  

U nastavku pogledajte najzgodnije frajere s bradom po izboru Dive.