Trenutno čitate

Buntovne traperice

Buntovne traperice

10.rujna 2015. u 10:00 ecija
  • foto: Borna Filić/PIXSELL

Ecija Ivušić nerijetko nas iznenadi svojim odvažnim i zanimljivim modnim kombinacijama. Ovoga puta izderane traperice iskombinirala je u dva različita stajlinga koja su nas potpuno oduševila.

 Poznata voditeljica Ecija Ivušić odlučila je ove zanimljive traperice iskombinirati na dva različita načina. Dvostruki traper uvijek je riskantna kombinacija. Postoji rizik kako će te ostaviti dojam kaubojke ili maloljetnice, no ukoliko pogodite pravu nijansu trapera ali i odgovarajući kroj cijeli look može izgledati vrlo zanimljivo. S crvenom torbicom i crvenim Valentino Rockstud cipelama Ecija je ostavila dojam ležernog izgleda pravog modnog znalca.

U drugoj kombinaciji Ecija se odlučila za prugastu kratku majicu i crnu kariranu košulju zavezanu oko struka u stilu 90-ih godina. Uz izderane traperice ovaj rokerski look začinila je crnim cipelama i crnim torbicom. Seksi izgled upotpunila je ležerno podignutom kosom.  Sa sigurnošću možemo reći - čak i oni komadi koji se na prvi pogled čine nenosivi imaju puno potencijala ako se poigrate sa detaljima poput Ecije.

ecija i
zara

ZARA

359 KN

Ključne riječi

moda my favorite stil