Trenutno čitate

Britanska premijerka: Obožava leopard uzorak i upečatljiv ruž, a i dalje se odijeva po protokolu

Britanska premijerka: Obožava leopard uzorak i upečatljiv ruž, a i dalje se odijeva po protokolu

28.ožujka 2019. u 09:19 theresaq

Theresa May rekla je da želi dokazati da žena istovremeno može biti dobra političarka i biti zainteresirana za modu

Ranije je za Vogue rekla da to što je političarka ne znači da ne treba uživati u modi, a svakim njezinim pojavljivanjem vidimo da britanska premijerka Theresa May to stvarno radi s ukusom i mjerom. 

theresa

Bila je na meti kritika kad se na jednom intervjuu pojavila u dizajnerskim kožnim hlačama čija je cijena gotovo devet tisuća kuna, a Vogeu je rekla kako je navikla da ljudi stalno komentiraju njezino odijevanje te je vrijeme da se svi s time pomire jer se to jednostavno "događa".

theresa

- Treba pokazati da žena može biti dobra političarka, a istovremeno pokazivati strast i zanimanje prema odjeći i modi, rekla je May. 

theresa

Za razliku od mnogih drugih javnih osoba, pomalo je nevjerojatno da britanska premijerka - nema stilisticu! Ipak, njezine su odjevne kombinacije uvijek primjerene prigodi, no i dalje izgleda jako stylish. Očito je da voli statement komade pa nerijetko nosi cipele leopard uzorka, odijela od tartana ili upečatljiv ruž za usne. 

theresa

Nadalje, May je otkrila da postoji jedna trgovina u kojoj znaju što ona voli odjenuti pa je nazovu i kažu da u kolekciji imaju nešto stvarno lijepo, piše Telegraph. I dok je mnogima prvo pao Harrods ili Harvey Nicks, istina se nalazi ipak malo dalje od samog centra Londona.

theresa

Naime, njezin omiljeni butik zove se Fluidity i smješten je oko 32 kilometra od njezinog izbornog okruga Maidenhead. Djelatnici, očekivano, nisu željeli komentirati ili otkriti identitet svojih klijenata pa nisu ni potvrdili kupuje li May redovito kod njih.

may

No, jedna informacija se potvrđeno zna, a to je ona gdje kupuje šešire, a prati je i jako zanimljiva priča: neke od njih, kako piše Telegrapf, kupila je u lokalnoj trgovini, a vlasnica Liz Felix nije znala da se radi o britanskoj premijeri. O kome je riječ, shvatila je tek kad se May došla zahvaliti i reći da je šešir nosila za susret s kineskim predsjednikom. 

may

Na Telegraphu piše kako je samim ulaskom u butik Fluidity jasno zašto je to omiljeno modno odredište Therese May. Trgovina se prostire na dvije etaže, a u ponudi su dizajnerske haljine, traperice, džemperi, kupaći kostimi, donje rublje i cipele. Kažu kako osoblje daje odlične savjete, čak i ako niste redoviti kupac, zbog čega se svaka osoba osjeća kao stari klijent.

Ključne riječi

stil theresa may