Trenutno čitate

Borovo predstavilo novi brend "The Big Blue"

Borovo predstavilo novi brend "The Big Blue"

16.listopada 2016. u 12:03 borovo

Nova kolekcija The Big Blue namijenjena mlađoj publici.

Borovo je predstavio novu kolekciju brenda The Big Blue. Iako Borovo punih 85 godina proizvodi kvalitetnu obuću koju krase ručna izrada od prirodnih materijala, The Big Blue je iskorak prema mlađim ciljnim skupinama. Vođeni uspjehom brendova Boromina, My Ballerinas i Rubber, Borovo iskoračuje u novi segment sportske elegancije namijenjene nešto mlađoj ciljnoj skupini.

borovo

Novi brend Borova nosi ime koje je inačica za prekrasni, plavi Dunav. Kolekcija je izrađena od prave kože, a namijenjena je muškarcima i ženama koji vole udobnost i koji biraju opušteni poslovni stil. Ukupno su četiri modela za žene i tri za muškarce. U svaki par obuće utkana je ručna izrada, prirodni materijali te ljubav iz Vukovara.

borovo

Modeli su predstavljeni kratkom modernom revijom koju su nosile manekenke i manekeni direkcije izbora za Miss Hrvatske. Odjeveni u modne kombinacije partnera Borova, Di Caprio i Varteks, modeli The Big Blue mogu se jednostavno kombinirati u raznim modnim kombinacijama.

borovo

Jesenska kolekcija The Big Blue dostupna je u Borovo prodavanicama, po cijeni od 449 kn. Ženski modeli na vezanje dostupni su u rozoj i plavoj boji te modeli gležnjače u ljubičastoj i natur boji. Muški modeli na vezanje dostupni su plavoj i smeđoj boji te model gležnjače u kamel boji.

borovo
borovo

 

Ključne riječi

borovo