Trenutno čitate

Bivša miss Hrvatske Ivana Petković Čevra i 20 godina nakon titule izgleda fantastično!

Bivša miss Hrvatske Ivana Petković Čevra i 20 godina nakon titule izgleda fantastično!

2.listopada 2019. u 09:21 ivana

U crnom od glave do pete zablistala je na jednom zagrebačkom eventu

Davne 1999. predstavljala je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta i ostvarila je veliki uspjeh - ušla je među deset najljepših na svijetu! Ivana se tijekom izbora za Miss Hrvatske našla i u središtu skandala. Lejli Filipović oduzeli su krunu i nakon pet dana Ivanu proglasili missicom. No, Lejla je uspjela izboriti se za svoje pravo pa je Ivana Hrvatsku na svjetskom izboru predstavljala godinu dana kasnije. Danas je Ivana majka dvoje djece, supruga, i uspješna poslovna žena. 

Na zagrebačkom predstavljanju novog YSL parfema Libre Ivana je izgledala senzacionalno u klasičnom crnom odijelu. 

ivana

Odijelo je uparila s jednostavnim crnim sandalama i pismo torbicom, a od nakita je nosila samo viseće srebrne naušnice. 'All black' izdanje stoji joj savršeno. 

Prostor Muzeja Mimara odisao je luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta. Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, LIBRE.

ivana

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Ključne riječi

miss hrvatske