Trenutno čitate

BI.BI narukvice za ružičasti mjesec i udrugu P.I.N.K LIFE

BI.BI narukvice za ružičasti mjesec i udrugu P.I.N.K LIFE

20.listopada 2016. u 12:17 narukvice

Dizajnerice Saša Maksimiljanović i Gorana Gulišija dizajnirale limitiranu kolekciju narukvica kao podršku ženama oboljelim od raka dojke.

Mjesec listopad poznat je i kao ružičasti mjesec posvećen borbi protiv raka dojke. Obilježavanju tog važnog mjeseca pridružile su se i dizajnerice Saša Maksimiljanović i Gorana Gulišija koje stoje iza brenda bi.bi. Posebno za javnozdravstvenu kampanju „Sačuvajmo zdrave dojke“ udruge P.I.N.K. life dizajnirale su specijalnu kolekciju narukvica. Narukvice "HOPE" mogu se kupiti u dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu te u Arteriji u Splitu. Cijena narukvice je 100 kuna, a dio prihoda bit će doniran udruzi P.I.N.K. life.

narukvice

Limitirana kolekcija narukvica "HOPE" kreirana je kao podrška ženama oboljelim od raka dojke. Svaka narukvica napravljena je od sive ili crne eko gume sa rozim detaljem te nosi snažnu poruku nade. Atraktivne narukvice odlikuju se minimalističkim i estetski pročišćenim dizajnom, besprijekornom izradom i limitiranom količinom. Naime, kolekcija se sastoji od samo 100 narukvica i bit će u prodaji samo narednih mjesec dana. Iza brenda bi.bi stoje dizajnerice i prijateljice Saša Maksimiljanović - dizajnerica odjeće unutar etabliranog i svima dobro poznatog branda MAKS studio te vlasnica concept dućana Hysteria i Gorana Gulišija - dizajnerica nakita već više od deset godina te vlasnica dućana Arterija u Splitu.

narukvice

Udruga Pogled iz novog kuta – P.I.N.K. life okuplja onkološke bolesnike, socijalno ugrožene osobe, zdravstvene djelatnike, volontere, kao i osobe društveno i socijalno osviještene za ovaj problem. Cilj udruge je poboljšati kvalitetu života, socijalnu uključenost i prava pacijenata oboljelih od malignih bolesti, njihovih obitelji i mladih liječenih od malignih bolesti.

Ključne riječi

rak dojke bi.bi