Trenutno čitate

Bezvremenska ljepota: 58-godišnja manekenka pozirala u kolekciji prozirnog donjeg rublja

Bezvremenska ljepota: 58-godišnja manekenka pozirala u kolekciji prozirnog donjeg rublja

22.rujna 2018. u 08:15 mercy

Mercy Brewer dokazala je kako ljepota ne poznaje godine!

58-godišnja manekenka Mercy Brewer pozirala je u prekrasnom donjem rublju u kampanji za Lonely i time dokazala kako u starenju ima nešto istinski prekrasno. Ovaj brend s Novog Zelanda angažirao je modela koja dolazi iz Škotske, a karijeru je započela u Londonu osamdesetih godina prošlog stoljeća. 

mercy

U prošlosti je radila s vrhunskim imenima iz modnog svijeta, Kate Moss i Naomi Campbell, a 2000. godine preselila se na Novi Zeland sa suprugom gdje je nastavila raditi kao model. Mercy je već ranije snimala kampanju za ovaj brend u ožujku prošle godine, a odlučili su je ponovno "uzeti" jer žele da se što više promovira bezvremenska ljepota i starenje koje se inače ne može toliko vidjeti u mainstream medijima. Mercy je također bila dio i Tjedna mode na Novom Zelandu kad je prošetala pistom. 

mercy

U novoj kampanji Merci nosi prozirno dobro rublje u nijansama bež, sive i zelene, a pristaje joj uistinu fantastično. Mercy je također dodala kako je dobila sjajne komentare na sve što je do sad snimila, ali isto tako kako je jednom doživjela šokantno iskustvo dok je hodala modnom pistom. 

Kad sam izašla na jednoj modnoj reviji, bilo je nekoliko mlađih modela, možda u srednjim dvadesetim godinama. Bile su pomalo pijane i smijale su mi se. Međutim, ostalo su sve bile žene moje dobi koje su mi počele pljeskati i koje su izgledale fascinirano jer 58-godišnjakinja hoda po pisti.

mercy

Mercy za radio Novi Zeland kaže kako joj više nema velike razlike između bavljenja modelingom sad i onda kad je bila mlađa:

Ako ništa drugo, tu je manje pritiska. Predstavljam ono što stvarno jesam!

mercy

Ključne riječi

moda Mercy Brewer