Trenutno čitate

Bez ova tri odjevna komada u ormaru nema ni dobrog stila!

Bez ova tri odjevna komada u ormaru nema ni dobrog stila!

10.rujna 2017. u 07:47 street
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Imate ih u ormaru, no naučite ih pravilno kombinirati!

Zadatak stilista poznatih osoba je napraviti da izgledaju fantastično, a, po mogućnosti i da se istaknu u masi. Chloe Bartoli, stilistica koja se brine o odjevnim kombinacijama poznatih poput Mirande Kerr i Jareda Leta, otkrila je nekoliko tajni koje su ključne za odličan stil. 

Uvijek nosite kožu!

Posao stilista uključuje i velike, ogromno količine kožnih komada. Razlog je jednostavan: kožna jakna izgleda fantastično s čime god se kombinirala, a ključan je komad u slojevitom odijevanju. Stoga, uvijek kad ne znate što biste odjenuli, prebacite preko sebe kožnu jaknu i izgledat ćete cool.

street

Naočale = misterij

Stilisti naglašavaju kako su dobre naočale važan dio svake odjevne kombinacije, a, kao i kožna jakna, kvalitetan par sunčanih naočala može transformirati i najjednostavniji outfit. Iako mnogi misle kako su cipele te koje su zaslužne za osvježavanje stylinga, ovog ljeta ipak naglasak stavite na naočale - osim što će vas zaštititi od sunca, izgledat ćete tajanstveno

street

Zadržite jednostavnost pomoću majica i topova

Osim što moraju napraviti da poznate osobe izgledaju dobro, zadatak stilista je napraviti da osoba izgleda kao da se nije pretjerano trudila. Upravo je bezbrižnost taj epitet koji svi žele, a uvijek je prisutna i opsjednutost Francuskinjama, odnosno njihovom ležernošću - tajna se krije upravo u tome što ne eksperimentiraju previše, već su basic majice ključne u njihovom odijevanju. 

street

Ključne riječi

moda trendovi

Komentari