Trenutno čitate

Baš za svaku prigodu: Ove cipele nikada neće izaći iz mode!

Baš za svaku prigodu: Ove cipele nikada neće izaći iz mode!

19.ožujka 2018. u 09:22 cipele
  • foto: CCC
  • Podijelite članak

U moru trendova koji dođu i prođu, klasika je nešto što se zadržava vječno

Kad bi se vodili onom da u ormaru "moramo" imati nekoliko pari cipela za svaku priliku, vjerojatno bi se nakupio popriličan broj njih... No neke ipak možemo nositi gotovo uvijek. Cipele koje uvijek spašavaju situaciju su klasične salonke, crne ili u nekoj jarkoj boji poput crvene. Crne će se uklopiti u svaki styling, a crvene će biti glavne zvijezde kombinacije. 

cipele

Još ako nabavite one s block petom, možete računati na to da ćete u njima izdržati cijeli dan. 

cipele

I takozvani model "Mary Jane" s remenčićem preko rista, uvijek bi se trebao naći u ormaru. Ove svijetlo-sive (na slici gore) imaju nisku petu i super su za žene koje vole romantičan vintage stil. 

cipele

Za prijelazno razdoblje između ove "poluzime" i "poluproljeća" dobro će doći i otvorene gležnjače na visoku petu. One će se lako prilagoditi prigodama koje "zahtjevaju" traperice i običan t-shirt, a dobar su dodatak i cool širokim hlačama i boho haljinama. 

cipele

I na kraju, ne smijemo zaboraviti na mnogima omiljene - balerinke! Ako je Audrey Hepburn mogla nositi balerinke i izgledati toliko elegantno, možemo i mi. One su idealne za cure koje u svom ormaru s cipelama nemaju visoke potpetice, a u trenucima kad morate izgledati formalno, a opet ne pretjerati sa centimetrima, balerinke su idealno rješenje. 

cipele

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags

Ključne riječi

cipele ccc