Trenutno čitate

Bajadera i Andrea Bocelli – jedinstven spoj okusa i glazbe

Bajadera i Andrea Bocelli – jedinstven spoj okusa i glazbe

13.ožujka 2018. u 09:13 bajadaera
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Kraševa Bajadera ove godine bila je ponosni sponzor koncerta, a povodom Dana žena na svojim službenim Facebook stranicama s ulaznicama je obradovala svoje fanove.

Slavni talijanski glazbenik Andrea Bocelli, u organizaciji Star produkcije, četvrti je put hrvatskoj publici pokazao zašto je jedan od najuspješnijih tenora svih vremena. Nakon najpoznatijih svjetskih pozornica, talijanski tenor upečatljivog glasa za publiku u zagrebačkoj Areni pripremio je pravu glazbenu poslasticu.

bajadaera

Kraševa Bajadera ove godine bila je ponosni sponzor koncerta, a povodom Dana žena na svojim službenim Facebook stranicama s ulaznicama je obradovala svoje fanove. Baš poput savršenog sklada glazbenih nota pjesama Andree Bocellija, sljubljeni su okusi lješnjaka i badema u Bajaderi. Raskoš okusa, mirisa i savršena topivost u jednom od najpoznatijih Kraševih proizvoda pružaju užitak za sva osjetila.  Publika je prije samog koncerta uživala u ovoj divnoj slastici, a slavni talijanski pjevač, za čiji se koncert u Areni tražila karta više, oduševio je prisutne izvedbama najpoznatijih opernih arija.

bajadaera

Ključne riječi

bajadera