Trenutno čitate

Cure blistaju u crnom: Franka u atraktivnom kombinezonu, a Antonija u seksi minici

Cure blistaju u crnom: Franka u atraktivnom kombinezonu, a Antonija u seksi minici

20.rujna 2018. u 09:36 cure

Pjevačica i voditeljica ukrale su pozornost na eventu

U Salonu Franić predstavljen kultni britanski brend ghd – good hair day, koji svojim vrhunskim uređajima za stiliziranje kose oduševljava celebrity-e i influensere diljem svijeta. Ambasador ovog cijenjenog brenda postao je Zvonimir Franić, jedan od naših najboljih i najpoznatijih stručnjaka za kosu, koji je povodom predstavljanja ghd-a u svom salonu okupio naše poznate dame, među kojima su bile Franka Batelić i Antonija Stupar Jurkin.

Pjevačica i voditeljica još su jednom dokazale da je crna stvarno najbolji odabir, a kad se nosi od glave do pete ne izgleda nimalo dosadno, ako se kombinira s pravim komadima.

Franka se odlučila za crni kombinezon koji je odlično istaknuo njezinu figuru, a sve je osvježila genijalnim šarenim sandalama i, kao i uvijek, svojim divnim osmijehom. 

cure

Antonija nosi komad koji polako postaje klasik u ormaru: crnu kožnu suknju! Kombinirala ju je s crnom bluzom i jednostavnim sandalama, a sve zaokružila nizom zlatnih lančića, velikim ovosezonskim trendom. Cure, baš ste nam super!

cure