Trenutno čitate

Artističke kolekcije Zlatarne Celje

Artističke kolekcije Zlatarne Celje

11.kolovoza 2017. u 06:30 zc
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Nove zlatne i srebrne kolekcije Zlatarne Celje odraz su umjetničke inspiracije, spoj dizajna i vrhunske vještine majstora zlatara. Elegantan damski stil i suvremeni oblici prisutni su u kolekcijama proljeće/ljeto 2017.

Kolekcija BB

Dijamanti traju zauvijek baš kao što će trajati i zaljubljenost u zlatnu kolekciju BB. Moćna kombinacija bijelog zlata i briljanata osvaja na prvi pogled, a na simboličan način predstavlja sreću i vjernost u ljubavi. U minucioznoj izradi kolekcije BB vidljiva je sva vještina i posvećenost dizajnera i majstora zlatara koji kombiniraju tehnike ručne izrade i suvremenih tehnologija. U kolekciji su prsten, naušnice i ogrlica.

promo
promo
promo

Probudi umjetnicu u sebi uz kolekciju Art Deco

Srebrna kolekcija Art Deco odaje počast kreativnom izrazu koji je spojio umjetnost i svakodnevni dizajn. Oblik je u središtu pozornosti ove kolekcije namijenjena ljubiteljima dizajna i umjetničkog izraza. U kolekciji koja je izrađena od vrhunskog rodiniranog srebra i Svarowski kristala su ogrlica i prsten.

zc
zc

Savršeni spoj jednostavnosti i snage

Manje je više! U svakoj kutiji za nakit svoje mjesto mora pronaći kolekcija koju krasi bezvremenska elegancija i nepogrešiv stil. Kolekcija Petit od bijelog zlata i bijelih briljanata odiše jednostavnoću, a ujedno ostavlja moćan dojam. Kolekciju čine prsten, naušnice i ogrlica.

zc
zc
zc

Zadrži posebne trenutke

Posebni životni trenutci zaslužuju i posebne podsjetnike. Uz novu zlatnu kolekciju Moments zadržite najljepša sjećanja i uspomene na najljepši mogući način. Simbole poput ljubavi, sreće i beskonačnosti dodatno upotpunite malim sretnim BHappy narukvicama.

zc
zc
zc
zc

Ključne riječi

celje

Komentari