Trenutno čitate

Prije godinu dana slavili smo s Vatrenima: 'Hrvati propuštali letove da bi ostali zbog finala!'

Prije godinu dana slavili smo s Vatrenima: 'Hrvati propuštali letove da bi ostali zbog finala!'

12.srpnja 2019. u 07:00 ANDREA

Hrvatima u Rusiji sada je zaista lijepo, a prošle godine Andrea nam je ispričala kako je to bilo doživjeti iz prve ruke

S tribina je Vatrene pratila i Andrea Trgovčević, sestrična našeg igrača Dejana Lovrena i Kristijan Iličić koji su na prošlogodišnjem prvenstvu u Rusiji provesti gotovo mjesec dana. 

- Zaručnik i ja smo došli na SP autom iz Zagreba i bili smo na svim utakmicama do sada, sveukupno smo napravili oko 10.000 km - ispričala nam je Andrea.

Prekrasnu su Andreu na tribinama zamijetili i fotografi magazina The Sun pa baš ovu fotografiju objavili na svom portalu. Andrea i Kristijan se često druže s našim reprezentativcima i naravno objavljuju fotografije podrške baš svaki dan. 

- Nema osjećaja koji može opisati trenutke provedene na stadionu,od samog stresa tijekom utakmice pa do pobijede i euforije i svih emocija koje se u tom trenutku jave. Svi smo se grlili na tribini i zraku je bila ljubav i zajedništvo. Suze same krenu niz lice, htjeli vi to ili ne - priča nam Andrea.

Nakon utakmice s Engleskomatmosfera je bila užarena! Dijelić toga nam je prepričala i Andrea.

- Ljudi se nisu micali još dva sata sa stadiona, a barem 20 koje znam nisu otišli natrag za Zagreb nego su propustili let i krenuli u potragu za kartama za finale. Rusi su također na ulicama slavili s Hrvatima i slavilo se do ranih jutarnjih sati. Dejan je moj bratić i iznimno sam ponosna što mogu reći da ga poznajem jer je skupa s cijelom repkom postao dio povijesti. Dečki su zaista zaslužili ovu pobjedu i hvala im što su nam omogućili da ovo doživimo! 

 

 

 

Ključne riječi

nogomet