Trenutno čitate

Analiza stila: Monica Bellucci

Analiza stila: Monica Bellucci

26.listopada 2016. u 08:50 monica

Žena od koje svi možemo učiti!

 Talijanska diva Monica Bellucci jedna je od onih žena kojoj se ne prestajemo diviti, unatoč njezinim godinama. Bilo da je riječ o besprijekornom izgledu ili odličnom modnom stilu, ova atraktivna glumica i bivša manekenka plijeni poglede i dobiva komplimente gdje god se pojavi. Ponosno pokazuje svoje obline, a njezin stil slavi ženstvenost, eleganciju i zavodljivost

monica
monica

Monicina garderoba puna je haljina koje prate liniju tijela, a itekako laskaju njezinoj figuri. Što se tiče boja, Monica ne eksperimentira, već je gotovo uvijek vjerna tamnim bojama, najčešće crnoj, tamno plavoj ili bordo. 

monica
monica

Ipak, ponekad iznenadi pa se pojavi u ženstvenom odijelu ili midi suknji visokog struka. Ni s frizurama i šminkom ne voli mnogo eksperimentirati. Vrlo dobro zna što joj pristaje, a to je blagi smokey eyes i raspuštena kosa, tek ponekad nakovrčana u lagane kovrče. 

monica
monica

Međutim, vjerojatno glavni zaštitni znak svakako je nakit koji nosi. Monica vrlo dobro zna koji su ženini najbolji prijatelji pa na njoj često možemo vidjeti dijamantni nakit. Time pokazuje da su neki komadi uistinu vječni i da klasika može jako dobro funkcionirati. 

monica
monica

 

Ključne riječi

moda stil monica bellucci