Trenutno čitate

Analiza stila: Jessica Alba

Analiza stila: Jessica Alba

2.studenoga 2016. u 09:43 jessica

Otkrijte kako biti poput Jessice Albe, ležerni, a cool.

Bilo da je riječ o eklskuzivnim događanjima ili ležernom druženju s obitelji, Jessica Alba uistinu zna kako biti primijećena. Ova tridesetpetogodišnja glumica i majka majka dviju djevojčica uvijek izgleda besprijekorno, a mnogi je smještaju i na listu najbolje odjevenih žena svijeta. Potpuno s razlogom jer, iako prati trendove, uvijek ostaje vjerna svojem modnom izričaju. 

jessica
jessica

Njezin se stil najbolje opisuje riječima "opuštena elegancija", a dodatno ga naglašava i zaokružuje svojim odvažnim stavom. Ne ustručava se poigravati s bojama i krojevima, a zbog vitke linije može odjenuti gotovo što god poželi. 

jessica
jessica

U svakodnevnim situacijama bira traperice uparene sa zanimljivom majicom te neizostavne tenisice kako bi obavljanje obveza bilo što udobnije. Kroz njezine stylinge vidi se da je ljubiteljica "pomaknute" klasike, a svemu i dalje daje jednu mladenačku notu. 

jessica
jessica

Kada je riječ o crvenom tepihu, s jednakom dozom stila nosi svečane i raskošne haljine. Glumica ne bira pa se u njezinom ormaru mogu pronaći toalete, haljine ispod koljena, ali i one potpuno kratke u kojima odvažno pokazuje noge. Ipak, vidljivo je da nije ljubiteljica oskudnih "krpica" pa u kritikama o njezinom oblačenju nikad nećemo pročitati pridjev "neukusno". 

jessica
jessica

Ključne riječi

stil jessica alba