Trenutno čitate

Analiza stila: Beyoncé

Analiza stila: Beyoncé

9.studenoga 2016. u 07:35 beyonce

Osim glasom i stasom, ova pjevačica buru podiže i svojim odijevanjem. I hvale je i kude, no sa svime se odlično nosi!

Beyonce je jedna od javnih osoba koja privlači pažnju svojim stilom, bilo da je riječ o koncertu, druženju s obitelji ili izlasku s prijateljima. Modna joj kritika nije uvijek naklonjena, no jedno je sigurno - zna kako zablistati!

beyonce

U odijevanju voli biti seksepilna i pokazati svoje obline, a jedna je od onih koje se ne drže izreke "manje je više" pa njezino odijevanje vrlo često izgleda eklektično, no i dalje vrlo stilski usklađeno.

beyonce

Njezine odjevne kombinacije odišu ženstvenošću. Često je riječ o pripijenim haljinama s dubokim dekolteom ili visokim izrezom uz nogu, no, iako bi na drugima vjerojatno to izgledalo neukusno, pjevačica zna kako to nositi.

beyonce

Ne ustručava se nositi čipku, kristale, krzno i til pa gotovo svako njezino pojavljivanje u javnosti izgleda vrlo glamurozno i elegantno. Svaku kombinaciju nastoji "smiriti" cipelama pa je najčešće možemo vidjeti u onim klasičnijim.

beyonce

Jedan od njezinih zaštitnih znakova svakako je frizura. Prošla je kroz različite stilove i nikad je nije bilo strah eksperimentirati. Ipak, moramo priznati da joj raspupštena kosa blagih valova ipak najbolje pristaje jer djeluje najprirodnije.

beyonce

Ključne riječi

moda stil Beyonce