Trenutno čitate

Analiza stila: Angelina Jolie

Analiza stila: Angelina Jolie

23.studenoga 2016. u 07:27 angie

Stil joj je evoluirao od buntovničkog do ženstvenog, a na posljetku se pronašla u klasici.

Kad bismo stil ove poznate glumice morali opisati u dvije riječi, to bi svakako bilo klasično i monokromatski. Iako je u početku karijere njegovala buntovnički izgled u kojem je dominirala koža, s godinama se smirila pa je danas možemo vidjeti u vrlo ženstvenim i elegantnim kombinacijama. Koliko voli klasiku, pokazuje i njezin izbor cipela jer gotovo uvijek bira salonke u crnoj ili bež boji. 

angelina
angelina

Najčešće je možemo vidjeti u crnim, sivim ili bijelim izdanjima, a tek za crveni tepih i gala večere bira luksuzne toalete koje su nerijetko imaju metalik odsjaj, sitne kristale ili glamurozne detalje. Također, jedna je od prvih dama koja je pokrenula trend nošenja muških odijela i time je pokazala da se i u takvim kombinacijama može izgledati vrlo ženstveno seksepilno

angelina
angelina

Pobornica je "no make up" izgleda pa koristi tek puder, a za svečane prilike najčešće bira smokey eyea upravo takve, hladnije i smeđe nijanse odlično pristaju njezinome izgledu. Kosa joj je uvijek isfenirana i njeguje dugačke prirodne valove.

angelina
angelina

Ključne riječi

moda stil trendovi angelina jolie