Trenutno čitate

Ako nešto morate uvijek imati u ormaru to su onda crne kožnate čizme!

Ako nešto morate uvijek imati u ormaru to su onda crne kožnate čizme!

3.prosinca 2018. u 09:46 cizme
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Kada je riječ o statement outfitima za zimu, lista započinje s odjevnim komadima poput dolčevite, pletene veste, klasičnog kaputa, traperica visokog struka i, naravno, crnih kožnatih čizama, upravo zbog toga što „crne klasičarke“ mogu svaki outfit učiniti ili elegantnim ili opuštenim ili otkačenim.

cizme

Bez obzira na to jesu li visoke, niske, na petu ili bez pete, svake će se besprijekorno uklopiti u streetstylekombinacije i kod njih nema puno razmišljanja uz što ih uskladili. Također, crne kožnate čizme su jedan od onih komada koji se može nositi iz sezone u sezonu neovisno o trendovima. Dakle, nema šanse kako će skupljati prašinu u ormaru. 

cizme

Novi Guliver modeli gležnjača i čizama mogu biti izvor inspiracije pri odabiru modnih dodataka. Visoke čizme, izrađene od posebno tretirane talijanske kože te aplikacijom laka odišu dozom elegancijom, što je karakteristično i za pojedine modele gležnjača, a sve zahvaljujući romantičnim mašnama. 

cizme

Glam rock stil detalji prisutni su kod modela s vezicama i raznim metalnim zakovicama, a cjelokupna kolekcija potvrđuje kako se i ove sezone nastavlja vladavina crne kože koja je postala potpuno neizostavna u našim ormarima! 

cizme

Ključne riječi

guliver