Trenutno čitate

9 elegantnih sandala za posebne prilike

9 elegantnih sandala za posebne prilike

22.travnja 2016. u 17:15 sandale
  • foto: Asos, Net A Porter
  • Podijelite članak

Sandale u boji kože, nježnih nude, pink i bež tonova odavno su zauzele modne piste, crveni tepih i srca modno osvještenih dama. Ove sezone omiljene sandale dolaze i u metalik verzijama.

Nude sandale slažu sa svime i vjerojatno zbog toga svake sezone gledamo nove i ljepše modele. Već duže vrijeme ne izlaze iz mode, te su se popele na hijerarhijskoj ljestvici modnih dodataka uz bok sa crnim salonkama i malom crnom haljinom. Ove sezone dolaze i u trendi metalik varijantama. Jednostavne i efektne su same po sebi, a mogu se kombinirati s gotovo svakim odjevnim komadom. Velika prednost je što se mogu upariti sa svim bojama, ali isto tako i sa svim komadima koje odjenete - od traperica do večernje haljine.

sandale

Sandale u boji komplementarnoj koži vizualno izdužuju siluetu, te u očima promatrača izgledate viši i mršaviji. Mnoge žene preferiraju što višlje pete, no potpeticu od 9 do 11 cm preferiraju modni znanci koji smatraju da je idealna - ne previsoka, ne preniska, ne vulgarna, ne zdepasta.  Investicija u kvalitetne salonke je trajno ulaganje, jer je to bezvremenski komad otporan na trendove i godine.

sandale