Trenutno čitate

10 izdanja zbog kojih smo poželjeli ormar Gigi Hadid

10 izdanja zbog kojih smo poželjeli ormar Gigi Hadid

29.prosinca 2015. u 13:00 gigi
  • foto: Instagram user: dailygigi
  • Podijelite članak

Gigi Hadid ove je godine bila neizostavno ime na svim većim modnim događanjima a dobar stil prenijela je i u privatni život. Donosimo vam njezina najbolja ovogodišnja izdanja...

Gigi Hadid osim po uspjesima koje niže na poslovnom planu javnosti je poznata i po svom urbanom sada već prepoznatljivom stilu. Uspješno spaja ležeran mladenački stil s elegantnim dizajnerskim komadima a minimalističke adidas tenisice njezin su zaštitni znak. Zanimljivo je kako odjeću za vježbanje nosi na svakodnevnoj bazi pa smo ju tako često viđali u tajicama, sportskom grudnjaku koje bi upotpunila trendi torbom ili sjajnim naočalama.

U intervju za Vogue pitali su je što bi odabrala kada bi u narednih 6 mjeseci morala nositi istih 5 komada odjeće a njen nas odgovor nije nimalo začudio. Crne tajice, Adidas tenisice, traperice boyfriend kroja, običnu bijelu majicu i bomber jaknu. Sve su to komadi u kojima smo ju u 2015. često viđali. Unatoč tom urbanom mladenačkom i opuštenom silu na crevenom tepihu Gigi redovito oduševi odabirom glamouroznih i seksi haljina kojima istakne svoju fantnastičnu liniju.

gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid

 

gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid
gigi hadid

Ključne riječi

moda stil gigi hadid 2015