Trenutno čitate

Zelena haljina od kelja za kampanju Veganstvo svima dobro stoji

Zelena haljina od kelja za kampanju Veganstvo svima dobro stoji

10.kolovoza 2017. u 09:03 vegan
  • foto: Franjo Matković
  • Podijelite članak

Manekenka Ana Laura Kapetanović pojavit će se na jumbo plakatima koji najavljuju 10. ZeGe Vege festival u kreaciji koju potpisuje dizajnerica Đurđica Vorkapić

U zelenoj haljini od kelja dizajnerice Đurđice Vorkapić, manekenka Ana Laura Kapetanović poručuje – veganstvo svima dobro stoji. Upravo tako zove se kampanja Prijatelja životinja kojom će najaviti 10. ZeGe Vege festival. I oni koji ne vole kelj sigurno neće okrenuti glavu od ljepotice koja će ih s jumbo plakata pozivati na ovaj jubilarni festival. A manekenka koja se do sada prošetala svjetskim pistama u kampanji je spojila svoje dvije ljubavi – manekenstvo i veganstvo.

vegan

– Prelazak na veganstvo definitivno je najbolja odluka koju sam donijela i svakodnevno uživam u spoznaji da zbog mojih okusnih pupoljaka nije nastradalo nijedno svjesno i osjećajno biće. Osim golemih zdravstvenih prednosti veganske prehrane, svima laska biti mirne duše i čiste savjesti. Veganstvo uistinu svima dobro stoji – rekla je Ana Laura Kapetanović.

A o svojim iskustvima kako se hraniti veganskom prehranom uz stalna putovanja i izledati sjajno i zdravo govorit će i na ZeGe Vege festivalu. Dizajnerica Đurđica Vorkapić, vlasnica brenda Hippy Garden, surađivala je s Prijateljima životinja u kampanji protiv ubijanja životinja radi krzna, a kao dugogodišnja vegetarijanka spremno se odazvala pozivu i kreirala ovu neobičnu haljinu. Svojom kreacijom poziva sve da izostave životinje sa svojih tanjura i provjere na ZeGeVege festivalu kako bi im dobro stajalo veganstvo.

Ključne riječi

zege vege