Trenutno čitate

Vodič kroz kontroverzan spot Kanye Westa

Vodič kroz kontroverzan spot Kanye Westa

27.lipnja 2016. u 13:00 kanye
  • foto: YouTube
  • Podijelite članak

Kontroverzan i najblaže rečeno šokantan spot Kanye Westa u posljednjih je nekoliko dana temeljito uzburkao javnost. Saznajte zašto..

Brojna glazbenici, političari, te ljudi iz svijeta mode i showbiza općenito ovih su dana doživjela neugodno iznenađenje pojavivši se u spotu američkog glazbenika Kanye Westa. Kontroverzni glazbenik odlučio je u spot potpuno gole ubaciti voštane figure svima dobro poznatih lica. Iako najviše piše o pojavljivanju Taylor Swift i potencijalnoj tužbi o kojoj navodno razmišlja u kompromitirajućoj sceni našlo se još devet zvučnih imena. U slučaju da vam je neko od njih promaknulo donosimo popis svih onih s čijim bi odvjetnicima Kanye mogao imati posla.

U sada već poznato sceni našli su se s lijeva na desno George Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, njegova malenkost Kanye West i njegova supruga Kim Kardashian West,njezin bivši dečko Ray J, bivša cura od Kanye Westa Amber Rose, Caitlyn Jenner i Bill Cosby. Što kažete na ovakav način promocije?

Ključne riječi

moda lifestyle Kanye West