Trenutno čitate

Svjetska zvijezda na otvorenju novog Ruža Pure Aveda salona

Svjetska zvijezda na otvorenju novog Ruža Pure Aveda salona

12.svibnja 2016. u 12:24 RUŽA
  • foto: PR, Ruza Pure Aveda
  • Podijelite članak

Brojni poznati otkrili čaroban svijet odgovornog načina brige o sebi izvana i iznutra...

Dugi niz godina, moderni saloni ljepote Ruža Institut Kérastase i Ruža Essentials predstavljaju apsolutni luksuz, stručnost, tehnološka dostignuća i individualni pristup njezi kose i vlasišta. U neprekidnoj potrazi za boljitkom kojeg želi pružiti klijentima te inspirirana svjetskim beauty trandovima, sinoć je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativani organski koncept Lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle. Otvorenje je obilježio dolazak svjetskog top modela i osnivačice brenda Kure Bazaara – Kartike Luyet, generalnog direktora Kure Bazaara - Christiana Davida te generalnog menadžera Avede za Italiju i regiju – Gerarda Lionettia. Uz njih, svojim dolaskom predstavljanje novog lifestyle salona uveličali su i mnogobrojni klijenti i gosti iz javnog života, kao i zaštitna lica salona Ruža: Bojana Gregorić, Ivana Vrdoljak Vanna, Tatjana Jurić…

ruža

Za egzotični svijet Ruža Pure Aveda Lifestyle organskog salona u Dežmanovoj 5, koji je predstavio originalan način pristupanju ljepoti i brizi izvana i iznutra, tražila se pozivnica više. Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, pobrinut će se Aveda organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu i potpuno prirodni make up, koji će se moći kupiti u Ruža Pure Aveda Lifestyle salonu. Također, jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Aveda brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osvještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.

RUŽA

Vrhunsku uslugu u novom Lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri.  Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju.
Ruža Pure Aveda Lifestyle salon oduševljava vrhunskom uslugom i ponudom svjetskih brendova, kao svojim čarobnim ambijentom u najatraktivnijem djelu grada. Ova oaza mira zove na odmor od stresne svakodnevnice, te poziva na brigu o samima sebi.

Ključne riječi

lifestyle frizura ruža