Trenutno čitate

Sloboda pokreta uz novu adidas kolekciju i Karlie Kloss

Sloboda pokreta uz novu adidas kolekciju i Karlie Kloss

7.lipnja 2017. u 07:00 adidas
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Isprobajte novu kolekciju na ekskuzivnom promo događanju u petak u adidas shopu u Ilici

Bez obzira na neočekivane situacije koje joj donese dan Karlie Kloss, zaštitno lice nove adidas trening kolekcije izrađene warp knit načinom tkanja, spremna je za pokret i vrhunski trening zahvaljujući kolekciji koja joj pruža iznimnu udobnost i potporu tijekom najizazovnijih pokreta.

adidas

Jedinstvena struktura tkanja u kombinaciji mekanog sintetičkog materijala i mrežastih dijelova na ključnim zonama omogućava održavanje svježine dok kroj bez šavova kolekciji daje moderan izgled te osigurava udobnost i ključnu potporu pri izvedbi.

adidas

Nova adidas kolekcija izrađena wrap knit tkanjem sastoji se od tri ključna artikla koji se međusobno nadopunjuju i omogućavaju maksimalni učinak. Mekani, visoki struk adidas tajica s rastezljivim rebrastim pojasom oblikuje liniju tijela i podržava svaki pokret dok izrazito rastezljivi materijal majice povećava raspon pokreta. adidas je kreirao i top s naramenicama i visokim ovratnikom koji zahvaljujući unutarnjem ugrađenom grudnjaku nudi dodatnu potporu i maksimalnu pokrivenost tijekom vježbi.

adidas

Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske od 8.lipnja 2017., a posebna promocija kolekcije bit će održana u petak 9.lipnja 2017. od 16h u adidas shopu u Ilici 28 u Zagrebu gdje sve zainteresirane očekuju individualne nutricionističke i fitness konzultacije s Marijom Andrijašević, poklon iznenađenja za kupnju artikla iz nove kolekcije i posebna nagrada za nakreativniju natjecateljicu - paket od pet individualnih treninga s Marijom Andrijašević.

Ključne riječi

Adidas karlie kloss

Komentari