Trenutno čitate

Potrošači potvrdili: Jana uvjerljivo vodeći brend na hrvatskom tržištu

Potrošači potvrdili: Jana uvjerljivo vodeći brend na hrvatskom tržištu

28.veljače 2017. u 11:44 jana

Jana Voda s porukom treću godinu zaredom nadmašila je svoje globalno poznate konkurente i zadržala čelnu poziciju kao najsnažniji brend u Hrvatskoj prema istraživanju agencije Valicon

Treću godinu zaredom Jana u Hrvatskoj čvrsto drži vodeće mjesto na ljestvici snage brendova, stoji u istraživanju Valicona za 2016. godinu. Odlično 1. mjesto Jane u Hrvatskoj pokazuje da potrošači vole inspirativne poruke te je od predstavljanja Vode s porukom krajem 2013. novi smjer u komunikaciji rezultirao ovim uspjehom. 

Pored vodeće pozicije u Hrvatskoj Jana je i na tržištu regije, prema ljestvici VALICON TOP25, zauzela visoko deseto mjesto najpopularnijih brendova, kao jedini predstavnik voda u boci. Izvršna direktorica marketinga Iva Balent poručila je:

Ovo je zaista iznimno priznanje za Janu, jer iza njega stoje potrošači. Biti prvi brend u ovakvoj konkurenciji veliki je uspjeh, jer je Jana najmlađi brend na listi. Naš tim ulaže velik trud i energiju od prvih koraka u proizvodnji, iz koje nam dolaze bočice vode posebnog mineralnog sastava i svilenkastog okusa, do pozicija u trgovinama, marketinških kampanja i komunikacije s kupcima. Stoga nam ovakvi pokazatelji potvrđuju da kupci to kontinuirano prepoznaju. Hvala potrošačima na ovom priznanju. I dalje ćemo se truditi da njihov omiljeni brend zadrži vodeću poziciju koju su mu dodijelili.

Uz priznanja potrošača Jana je dosad osvojila i brojna priznanja marketinške i novinarske struke, kao što su brončani lav u Cannesu, Grand Prixa na Golden Drumu u Ljubljani, Epica nagrade u Amsterdamu, Sempl nagrade u Portorožu te Eurobest nagrade u Rimu te nedavno osvojeno priznanje potrošača za najpopularnije bezalkoholno piće u Hrvatskoj. Uz vrhunsku kvalitetu, s novim kampanjama i edicijama Jana uspješno nastavlja komunikaciju prema potrošačima.

Ključne riječi

jana

Komentari