Trenutno čitate

Novu svježinu donose vam med, guarana i vitamin C

Novu svježinu donose vam med, guarana i vitamin C

13.lipnja 2017. u 05:30 pip
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Više prirodne energije uz Energypip!

Najstariji proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka PIP d.o.o. na tržište nam donosi prirodan proizvod koji podiže koncentraciju, budnost i organizmu vraća svježinu.

Riječ je o Energypipu, prirodnom proizvodu koji osim meda sadrži i kofein iz ekstrakta sjemenki guarane, ekstrakt plodova acerole, biljne ekstrakte i aromu naranče.

Energypip je namijenjen sportašima, posebno biciklistima i trkačima, studentima koji se bore sa ispitnim rokovima i vozačima za vrijeme dužih putovanja. Zapravo u svim situacijama kada osjetite pad koncentracije, umor i iscrpljenost, a morate učiti, voziti ili intenzivno vježbati.

Uz svoje poznate pozitivne učinke na organizam, med je brzi nosač svih sastojaka do stanica organizma. Aktivni sastojak Energypipa je i vitamin C iz prirodnog izvora koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Kofein se često doživljava negativcem. Ako ga se u organizam previše unese, može doći do oponašanja stresnih reakcija tijela: drhtavice, razdražljivosti i hiperaktivnost, no uzimamo li ga u prirodnom obliku  u preporučenim dozama održati će organizam budnim.

Prirodni kofein iz guarane, aktivni sastojak Energypip-a se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije tijekom nekoliko sati (cca. 6 sati) što je ujedno i razlika djelovanja kofeina iz kave i kofeina iz guarane.

Stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača tjelesne i psihičke sposobnosti, na prirodan način održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage i zadovoljstva.

Energypip – vraća energiju, povećava snagu i podiže koncentraciju!

Proizvod je prirodan, ne sadrži konzervanse niti umjetna bojila, a dostupan je u dm-u, Mülleru, Intersportu, ljekarnama i PIP trgovinama.

Više informacija o PIP proizvodima pronađite na www.pip.hr .

Ključne riječi

pip energy