Trenutno čitate

Limunada – kraljica ljetnog predaha

Limunada – kraljica ljetnog predaha

8.srpnja 2019. u 08:13 limona
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Ljeto! Voljeli ga ili ne, mnogima je ovo ipak najdraže doba godine. Jasno je zašto - godišnji odmori, sezonsko voće i povrće, druženja uz more, na terasi, ležaljke i limunada…

Svi ovi trenuci objedinjuju esenciju života koju bismo trebali prakticirati svaki dan, a ne samo u kratkim periodima ljeta. Uzeti „minutu za sebe“ i održavati tijelo hidriranim izuzetno je važno za naše psihičko i fizičko zdravlje.

limona

Limunada koju ste ranije pripremili ili Limona, mediteranska limunada s limetom, mentom, bazgom ili đumbirom i medom, izvrstan su podsjetnik na kratke predahe tijekom dana. O blagodatima limuna ne treba puno pisati. Vitamin C, minerali, njegujuća svojstva na probavni sustav i sniženje krvnog tlaka samo su neki od benefita.

limona

Boca puna Mediterana, kako drugim imenom zovu Limonu, dolazi u gaziranim i negaziranim varijantama. Blago gazirane Limona Original i Limona Mint (menta) te negazirane Limona Elder (bazga) i Limona Ginger & Honey (đumbir i med) na trenutak će vas podsjetiti – život je lijep, a vi zaslužujete svoju minutu za sebe.

 

Ključne riječi

limunada