Trenutno čitate

Kulinarska radionica za svakoga

Kulinarska radionica za svakoga

26.travnja 2016. u 20:38 king cross
  • foto: pr
  • Podijelite članak

Da kuhanje može biti itekako zabavno uvjerite se u King Crossu...

U subotu 23.04. King Cross je pripremio kuharsko-zabavni program Maestro kuhanja po svačijem ukusu! Posjetitelji su imali priliku odmjeriti svoje kulinarske snage u timovima predvođenim poznatim licima poput Igora Mešina, Ervina Baučića, Damira Lončara, Alena Šalinovića, Marije Borić, Sanje Marin, Vande Winter te Sandre Bagarić. Za odličnu atmosferu pobrinula se Minea, dok je program vodila Jasna Palić Picukarić.

king cross

Maestro kuhanja koji je prvi put organiziran u King Cross centru u Zagrebu, popraćen je  zabavnim i bogatim sadržajem zahvaljujući sudjelovanju mnogih izlagača, kao i "kućnih" brandova King Crossa. Sudionici su imali prilike pokazati svoju spretnost i kreativnost za štednjakom, a stručni žiri je odlučivao o najboljem pripremljenom jelu. 
King Cross je prvi moderni trgovački centar na ovim prostorima otvoren još u rujnu 2002. godine kao jedno od najugodnijih mjesta kupnje, ali i mjesto za provođenje trenutaka obiteljskog odmora ili susreta s prijateljima uz dozvoljen ulaz kućnim ljubimcima. 

Ključne riječi

lifestyle kuhinja