Trenutno čitate

Glazbena i modna ikona Kehlani po prvi put stiže u Hrvatsku

Glazbena i modna ikona Kehlani po prvi put stiže u Hrvatsku

23.travnja 2016. u 10:56 Kehlani
  • foto: PR
  • Podijelite članak

S drugim albumom “You Should Be There” popela se visoko na nacionalnu R&B i Hip-hop ljestvicu albuma, nakon čega je uslijedila i njena rasprodana američka turneja te glazbena suradnja s  dva trenutno najpopularnija pop pjevača, Justinom Bieberom i Zaynom Malikom.

Kada ju je prošle godine časopis Rolling Stone uvrstio u listu “10 novih izvođača za koje morate znati”, a Billboard njen drugi album “You Should Be Here” proglasio jednim od najvećih R&B albuma godine, bilo je jasno da Kehlani nije samo prolazno ime u svijetu glazbe. To se i potvrdilo početkom ove godine kad je talentirana pjevačica i autorica sa svojim albumom nominirana za nagradu Grammy u kategoriji Best Urban Contemporary Album. Povodom 5. obljetnice festivala Fresh Island koji će se održati na novaljskoj plaži Zrće od 12.do 14. srpnja Kehlani će po prvi put posjetiti Hrvatsku i zacijelo očarati posjetitelje svojim jedinstvenim glasom.

Kehlani

Uz golemi hype koji se stvorio oko nje u glazbenom svijetu, Kehlani je jednako tako postala i ikona stila kojoj se dive mnogi modni blogeri i koju oponašaju mladi diljem svijeta. Ono po čemu se prelijepa Kehlani ističe jesu tetovaže kojima je prekrila gotovo cijelo tijelo, ali i još vise jedinstvenost i samouvjerenost u držanju svog vlastitog stila u kojem se jednako dobro nosi u flanelnoj košulji, motorističkoj jakni ili svečanoj haljini, a ne libi se ni spajati naoko nespojive kombinacije i unositi elemente različitih stilova u svoj.

Kehlani

Ključne riječi

lifestyle glazba festival kehlani