Trenutno čitate

Fitness savjeti Pamele Ramljak

Fitness savjeti Pamele Ramljak

21.siječnja 2016. u 10:00 pamela ramljak

Pamela Ramljak nikad nije izgledala bolje! Upravo zato zatražili smo nekoliko fitness savjeta...

VJEŽBANJE

Najdraže su mi vježbe snage, tj. korištenje utega i svoga tijela  za izgradnju mišićne mase.Rijetko radim kardio vježbe jer sam vikendima aktivna na svadbama ili koncertima, gdje znam izgubiti i kilu, dvije, pogotovo ljeti. No zato jako volim duge svakodnevne šetnje sa svojim psom Chewijem.

pamela ramljak

GLAZBA

Kod mene glazba funkcionira. Volim slušati najnovije svjetske hitove, pogotovo house i klupsku glazbu. Najviše volim Guettu, recimo „Titanium“, Aviciija „Wake me up“ i „Roar“ od Katy Perry.

PREHRANA

Inače pazim što jedem cijele godine i dosta sam disciplinirana s time u vezi pa tako nemam neke veće odmake kad intenzivno treniram. Uglavnom je to voće i povrće, riba i domaća piletina. Jedem dosta orašastih plodova, posebno oraha i badema. Volim kvinoju koja je bogata proteinima i još nekoliko žitarica poput prosa, amaranta i heljde. Dodatke prehrani ne uzimam.

fitness hrana

SLASTICE

Čokoladu ne volim, odnosno volim samo onu jako tamnu, za kuhanje koja malo vuče na gorko i kad mi dođe želja, pojedem koju kockicu. Mliječne čokolade su mi preslatke, a ja nisam neki ljubitelj slatkoga, zapravo u stanu uopće nemam šećer, niti sam ga ikada kupila. Katkada pojedem krišku kruha s domaćom marmeladom, ali jedino što volim od slatkoga moji su smoothieji s voćem i mlijekom od kokosa ili badema te medom. Naravno, pokatkad pojedem kolač, primjerice u gostima, ali uvijek ću radije uzeti nešto slano.

FIT TIJELO

Ključ su fit tijela prehrana, tjelovježba, briga o tijelu (masaže, kozmetički tretmani) i, naravno, dobra genetika. Zato uz redovnu tjelovježbu svaki tjedan idem na masaže i limfne drenaže u salon ljepote i wellness “Tanja” u Sesvetama i na RF tretmane tijela u “Bioklinik” kod prijateljice Danijele Jakoplić Vranjković.

pamela ramljak

OUTFIT

Pamučne tajice i top te dobre, anatomski napravljene tenisice za treninge moj su najdraži odabir. Najviše volim adidas topove i tenisice.

tenisice fitness

Tenisice Atani Bounce Sneakers, 1079 kn, Adidas by Stella Mc Cartney (Adidas)

MAKE UP

Kad vježbam, nemam šminku na licu. Zavežem kosu i stavim samo dezodorans. No pazim da je prirodan i da ne sprečava znojenje jer najvažniji je dio vježbanja čišćenje od toksina.

dezodorans nivea fresh

Dezodorans Fresh Natural, 21,90 kn, Nivea (Kozmo) 

jakna adidas
 

Jakna 2739 kn, Adidas by Stella McCartney (Adidas) 

 

Ključne riječi

fitness pamela ramljak