Trenutno čitate

Adidas Climacool - što brže ideš, on brže djeluje, testiran od strane atleta!

Adidas Climacool - što brže ideš, on brže djeluje, testiran od strane atleta!

18.svibnja 2017. u 13:52 adidas
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Novu liniju Adidas dezodorana, climacool, sačinjava linija za žene i muškarce, a sastoji se od spreja i roll-ona.

Adidas konstantno podiže tehnologiju na viši nivo. Climacool dezodoran osigurava djelovanje u pokretu. Kako nikada ne znate koliko će vam dan biti intenzivan, s climacool ste sigurno zaštićeni u svakom trenutku zahvaljujući formulaciji koja se prilagođava tvom dnevnom intenzitetu bilo da si u teretani ili provodiš vrlo stresan poslovan dan. 

Tehnologija climacoola sadrži kapusle koje se aktiviraju pokretom. Kako tvoj dan postaje intenzivniji, tako trenje i vlažnost djeluju na kapsule koje pucaju i oslobađaju novi nalet energične svježine. 

adidas

Trenutan osvježvajajući miris generiran je kontrastom između slobodnih ulja i citrusnog mirisa koji se oslobađa u trenuktku pucanja kapsula. 

adidas

Miris se aktivira po utjecajem vlage ili trenja.  Odmah nakon nanošenja, osjeća se blagi miris slobodnih ulja,a nakon aktivacije kapusula, točnije pod utjecajem veće vlage ili trenja, dolazi do puknuća kapsula te izlazi svježa nota citrusa i mentola

adidas

Nikada ne znaš koliko će ti intenzivan biti dan, a to je upravo ono što ovaj dezodoran razlikuje od ostalih: on se pokreće s tobom. 

adidas

Ključne riječi

Adidas

Komentari