Trenutno čitate

Veliki jubilej: Kako smo proslavili prvih 60 godina Večernjeg lista

Veliki jubilej: Kako smo proslavili prvih 60 godina Večernjeg lista

19.srpnja 2019. u 06:00 rodendan

U Muzeju suvremene umjetnosti okupili su se mnogobrojni čestitari, koji su uveličali noć za pamćenje. Nazdraviti su došli poduzetnici, političari i estradnjaci. Zabavljali su se uz grupu Perpetuum Jazzile

Bio je to najiščekivaniji party godine. Večernji list ove je godine u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti 1. srpnja proslavio jubilarnih 60 godina postojanja.

Uzvanike su na ulaznim vratima dočekale meganaslovnice Večernjaka, a gosti su mogli vidjeti što je pisalo u prvim brojevima Večernjaka, a mogli su pogledati i veliku izložbu o povijesti Večernjaka.

rodendan

Prikazan je i film o povijesti i budućnosti najdugovječnijih dnevnih novina, a rođendan je Večernjaku čestitala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministri Zlatko Marić, Gari Capelli, Marko Pavić, Tomislav Tolušić, Blaženka Divjak, Darko Horvat, Tomislav Ćorić, Davor Božinović i Gabrijela Žalac.

rodendan

Okupile su se i brojne osobe iz javnog života, a uzvanici su se častili pićem i delicijama Podravke, Römerquellea, Coca Cole, slasticama Stanevski, Korlat vinima i likerima te Sax Ginom.

rodendan
rodendan
rodendan
rodendan

 

Ključne riječi

večernji list