Trenutno čitate

Tri stručnjakinje uče kako izgledati bolje, imati više samopouzdanja i izgraditi stil

Tri stručnjakinje uče kako izgledati bolje, imati više samopouzdanja i izgraditi stil

12.ožujka 2019. u 15:53 cure
  • foto: Goran Čižmešija
  • Podijelite članak

Radionicu drže Dubravka Prpić Znaor, Ivana Bilandžija Billy te Vesna Bilman

Kroz godine iskustva rada s klijenticama više manje sve imaju iste problema, previše sjedenja, loše držanje, slabi mišići, premalo kondicije.... Sve to uzrokuje i puno lošiji izgled i manjak samopouzdanja. Stoga je rad na sebi najvažniji rad koji trebamo. Potrebna je ciljana edukacija koje vježbe raditi, kako svakodnevno radni okoliš iskoristiti u svoju korist i kako uvijek postići dobro držanje koje je izuzetno bitno za normalno funkcioniranje organizma. Ispravno držanje skida nam 10 godina i vraća toliko potreban osmijeh na lice. Držanje i osmijeh su i vrlo važni čimbenici u svakodnevnoj komunikaciji, sklapanje novih poslova i poznanstva. Zgodna žena je ustvari pametna žena koja zna iskoristiti svoje resurse u prave svrhe – ističe Vesna Bilman u najavi Lifestyle Makeover radionice koju uz supotpisuju Dubravka Prpić Znaor, dugogodišnja modna urednica i image savjetnica te jedna od naših najznačajnijih vizažistica, Ivana Bilandžija – Billy. 

- Radom s klijenticama primijetila sam da im nedostaje fokusiranost na stil jer u svakom je dućanu danas na tisuće trendova – ističe Dubravka. – Nadalje, lako je izgubiti se u svemu tome jer sve je moderno te je time kompliciranije uokviriti, uobličiti i definirati vlastiti stil. Zašto je to važno? Zato što nam to pojednostavljuje život, jer mi nismo robovi odjeće, već nam ona služi da svakodnevno pošaljemo poruku koju želimo, odjeća je komunikacija. Upravo radi toga, treba nam manje stvari, no prave stvari. Kako to otkriti, u vlastitom aranžmanu?  

Iako sam kroz godine radila s mnogim poznatim osobama – veli Billy - činjenica da i svakodnevna žena želi izgledati lijepo i njegovano te se našminkati u samo pet minuta. Vrijeme nam kronično nedostaje, a stvari se često zakompliciraju zahvaljujući krivoj šminki, odnosno podlogama. Ključno je znati kako se osnovno našminkati, odnosno izabrati idealan make-up po vlastitim preferencijama. Moderno je nositi sve manje šminke, stoga treba otkriti – što, kako i zašto? 

Ove tri dame pomoći će svim zainteresiranim ženama da porade na svom stilu, držanju, prezentaciji...

Vesna Bilman plesom se bavi već 26 godina te je plesni sudac od 2004. iz standard i latino plesova. Razvila je i dva autorska treninga: Diva Dance Healing i Diva Aroma Streching te već tri godine u prostorima škole organizira Diva buvljake. Vesna je diplomirana ekonomistica, direktorica Plesne škola Diva, plesni sudac, učitelj sportskog i rekreativnog plesa te Zumba instruktorica. Aktivno se bavi i fotografijom.   

radionica

Dubravka Prpić Znaor je urednica, modna kritičarka i image savjetnica koja radi u medijima već dvadesetak godina. Trendove ima u malom prstu, kao i povijest odijevanja te je posao proširila na savjetovanje o imidžu. Vodi radionice na privatnoj bazi te one o korporativnom odijevanju za grupe poslovnih ljudi u vodećim kompanijama. Vlasnica je lifestyle portala www.itgirl.hr te stalna suradnica za 24sata, Divu te inflight magazin Croatije Airlines.

radionica

Ivana Bilandžija Billy
Vizažistica je već niz godina godina, radila na niz revija u Zagrebu, doprinijela izgradnji make-up scene i vodila radionice o šminkanju. Radi sa slavnim, ali i takozvanim običnim ženama. Jedna od vizažistica koje su prve krenule raditi na editorijalima u našim modnim magazinima, uvele nove trendove i podigle scenu na viši nivo. Surađuje s mnogim dizajnerima te je u kreativnom timu Ivice Skoke. 

radionica

Radionica će se održati 25. ožujka 2019. u prostorijama Plesne škole Diva na zagrebačkom Borongaju, na adresi Krešića 5, od 19.30-22 sata, a prijave i kontakt na broju 0914899015.