Trenutno čitate

Tko radi najbolji koktel od Sensationa?

Tko radi najbolji koktel od Sensationa?

2.srpnja 2018. u 09:08 senzacija
  • foto: arhiva
  • Podijelite članak

Novi osvježavajući okus popularnog gaziranog pića Sensation ovo ljeto je – limunska trava, a svoja umijeća u spravljanju ukusnih koktela pokazali su Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović

U subotu, 30. lipnja popularna zagrebačka terasa bila je prepuna poznatih lica koja su se okupila kako bi pokazali svoje umijeće u miksanju ljetnih koktela koristeći novi okus Sensationa - limunska trava. Ukusne koktele pripremali su Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović te otkrili svoje recepte za osvježenje kad ponovo dođu visoke ljetne temperature. 

senzacija

Terasa inspirirana novim okusom Sensationa - limunskom travom postala je zelena oaza za chillanje i odmaranje svakog ljetnog dana, a hlad na njoj osigurava drveće limuna uz dekoraciju limunskom travom. Miksanjem Sensation summer mix koktela Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović prvim ovosezonskim partyem imena Super Shpitza powered by Sensation najavili su dnevne partye sljedećih 16 subota. 

senzacija

Glavni sastojak predstavljenih koktela je novi okus Sensationa - limunske trave, a uz par jednostavnih sastojaka i nekoliko kockica leda čine Sensation Summer Mix koktele nezaobilaznim pićem svakog ljetnog partya, koje će se moći konzumirati i u lokalima diljem obale. Zahvaljujući ekstraktu limunske trave te sokovima marakuje, naranče i limuna, Sensation limunska trava namijenjen je mladima i svima koji se tako osjećaju, a posebice onima koji vole mjehuriće. Novi okus omiljenog pića pripadnika svih generacija, manje je kalorijske vrijednosti i zasigurno će oduševiti sve ljubitelje gaziranih pića i koktela, jer će svojim limunkastim okusom postati sinonim za ludi provod i ukusno osvježenje.

senzacija

Stoga, ne oklijevajte i potražite novi Sensation limunska trava u najbližem kafiću, noćnom klubu, beach baru ili se okušajte sami u pripremi Sensation summer mix koktela! 

senzacija

Ključne riječi

jamnica