Trenutno čitate

Svečano otvorenje Krie Boutiquea u Zagrebu

Svečano otvorenje Krie Boutiquea u Zagrebu

4.listopada 2019. u 11:02 krie
  • foto: John Pavlish i Zoe Šarlija
  • Podijelite članak

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta.

"Protekle tri godine posvetila sam se jačanju i pozicioniranju samog brenda te razvijanju cijele priče o održivom razvoju u modnoj industriji koja mi je uistinu važna, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, LA, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu, Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos. Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog toga sve ima smisla", izjavila je etablirana dizajnerica Kristina Burja čije kreacije rado nosi i američka glumica i voditeljica Tyra Banks. Ovom prilikom najavila je i nadolazeću reviju koja će se održati krajem mjeseca u Portugalu. Ova modna oaza smještena u Gundulićevoj ulici oduševljava i zanimljivim interijerom koji stilski prati cijelu priču Krie Designa koja njeguje eleganciju, odvažnost i originalnost.

krie

Ella Dvornik, Sonja Kovač, Indira Levak, Marijana Batinić, Franka Batelić i mnoge druge modno osviještene dame, koje vole bezvremensku eleganciju, savršenu konstrukciju i originalan dizajn, često možete vidjeti u kreacijama Kristine Burje koju su ovom prilikom ispitale o svim novitetima koje priprema jer ne rijetko upravo njezine kolekcije nagovještavaju nove trendove.

krie
krie
krie
krie
krie

Ključne riječi

krie design