Trenutno čitate

Savršena destinacija za vaš ljetni odmor u Istri

Savršena destinacija za vaš ljetni odmor u Istri

15.lipnja 2018. u 09:07 kempinski
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic javnosti predstavio najluksuzniju novu plažu u regiji

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti.

kempinski

Kempinski Hotel Adriatic 14. lipnja javnosti je predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te okupanu zrakama sunca sa pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

kempinski

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah. Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

kempinski

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

Ključne riječi

kempinski