Trenutno čitate

Savršen ljetni dan u kinu: Svi filmovi u Cinestar kinima za 10 kuna

Savršen ljetni dan u kinu: Svi filmovi u Cinestar kinima za 10 kuna

7.kolovoza 2018. u 09:48 CINE
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Zapišite si utorak, 14.08.2018., u svoje kalendare. To je dan koji se ne propušta jer su u svim CineStar kinima, kinoulaznice samo 10 kuna

Sredina kolovoza najčešće je vrijeme godišnjih odmora, ali u većem slučaju i vrijeme laganog povratka s istih. Tko kaže da ljeto u vašem gradu mora biti neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovoga ljeta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta.

CINE

U utorak, 14.8.,"CineStar dan za 10" najbolji je kino dan u godini i savršena je prilika za pogledati najnovije naslove po posebnoj cijeni od 10 kuna po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti ljeto i slobodno vrijeme.

CINE

Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na "Danu za 10" uživalo preko 70 000 posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu.

CINE

"Dan za 10" znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su: Nemoguća misija: Raspad sistema s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, Špijun koji me napucao; urnebesna komedija s Milom Kunis, Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju;  te mjuzikl Mamma Mia: Here We Go Again.

CINE

Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX. Akciji se pridružuje i Kaptol Boutique Cinema, ali i CineStar 4DX Mall of Split pa ćete po cijeni od 10 kuna moći uživati u najboljem novom kinu u Europi (ICTA nagrada 2018.)  Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica, CineStar je pripremio i posebnu ponudu kokica i pića.

Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocjen, stoga ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim kino platnima CineStar kina, gdje ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati. Više informacija, kao i kupnja ulaznica, moguća je online.

Ključne riječi

blitz cinestar