Trenutno čitate

Raznovrsna glazba na Projektu Ilica Q'ART od 21. do 25.5

Raznovrsna glazba na Projektu Ilica Q'ART od 21. do 25.5

21.svibnja 2018. u 12:53 ilica
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Od klasike i jazz-a do elektro beatova

 

Klasika na Rokovom perivoju

Slijedite nježne zvukove klasične glazbe koji će vas dovesti do prekrasne kapelice na Rokovom perivoju. Uživajte na koncertima dobitnika prestižne nagrade Papandopulo natjecanja. U ponedjeljak nastupa kvartet Papandopulo na saksofonima, u srijedu poslušajte sjajan duo klarineta (Bruno Philipp&Abdul Aziz-Hussein), u četvrtak slijedi trio Evocacion na klasičnim gitarama (Lovro Peretić, Ivan Šimatović, Luka Lovreković ), a u petak program u kapelici zatvara solo klarinet uz pratnju klavira (Abdul-Aziz Hussein & Valentina Čanžar).

Ove koncerte omogućili su naši partneri Hrvatsko društvom skladatelja i Projekt Unison.

Park Akademije likovnih umjetnosti – Jazz uz koktele - 21 – 25.5 od 21 h

U ponedjeljak posjetitelje očekuje prava jazz poslastica: Valerija Nikolovska, Viktor Lipić, Zvonimir Šestak i Adrijano Bernardić. U utorak će zabljesnuti sjajna Lela Kaplović, a u srijedu nastupa Kaplović trio – Lela i Joe te Bruna Matić. Razne jazz varijacije u četvrtak izvode Domagoj Leljak, Borko Rupena i Luka Veselinović, a u petak događanje Projekt Ilica Q'ART zatvara Jazz orkestar HRT-a.

Electro beatovi na Britancu 21-25.5 17 - 21 h

Electro beatove šire Britancem trenutno najjači DJ'i elektronske glazbe u Hrvatskoj. Svi su dobitnici prestižne nagrade Ambasador koju dodjeljuje najpoznatija web platforma za promociju elektroničke glazbe u Hrvatawww.klubskascena.hr koja ih uz HDS i dovodi na Projekt Ilica Q'ART. U ponedjeljak Britancem odzvanjaju beatovi Dj Toxic-a, u utorak nastupa DJ Tom Bug, u srijedu svoje umijeće pokazuje DJ Fabian Mateša, u četvrtak DJ Xed, a u petak DJ' Ana Antonova.

Ključne riječi

Projekta Ilica Q'ART