Trenutno čitate

Predstavljen novi broj Dive Style

Predstavljen novi broj Dive Style

23.prosinca 2015. u 12:30 Blogeri, Boudoirke, Diva tim i Vanna
  • foto: Anto Magzan/PIXSELL na foto:Blogeri, Boudoirke, Diva tim i Vanna
  • Podijelite članak

U paketu s Diva Styleom za samo 49,90 kuna dolazi i jedinstveni kišobran s potpisom Boudoira i partnerstvom brenda Nivea...

Novi, zimski broj magazina Diva STYLE u prodaji je od 16. prosinca, a sada je predstavljen i modnim te beauty blogerima uz čajanku u studiju dvojca Boudoir. U ženstvenom studiju gdje se za fantastično i ugodno uređenje i atmosferu pobrinula agencija NTS events okupili su se mnogi modni i beauty blogeri te razgledavajući prekrasne haljine, ispobavajući šešire te ispijanjem Franck Superiore čaja uz fine zalogajčiće Magnolia slastica točno u 17 sati komentirali su novi broj luksuznog magazina. 

U paketu s ovim brojem Dive STYLE dolazi i predivan kišobran čiji print su dizajnirale Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić iz etabliranog brenda Boudoir. “Slaganjem različitih tabletića i aplikacija stvorile smo nove teksture i uzorke kakve ne bismo dobile da smo se koristile samo klasičnom čipkom”, rekle su sestre Boudoir. Diva Style kišobran tako je u neku ruku zapravo logičan nastavak onog što ih u posljednje vrijeme zaokuplja.

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić i Mladen Šarić

Ovaj šarmantni i jedinstveni kišobran moguće je kupiti za samo 49,00 kuna s Divom STYLE. Osim magazina i dizajnerica iza projekta stoji i brend NIVEA, a sa zadovoljstvom predstavljanje je podržala i naša pjevačka diva Vanna. 

Inače, Diva STYLE u svom novom broju donosi intervju sa Zrinkom Cvitešić, glumicom i velikom zvijezdom West Enda koja je i na naslovnoj stranici. Osim toga, ovdje su čak četiri inspirativna modna editorijala koji donose inspiraciju koje nam katkad manjka, od odjeće za izlazak do romantičnog looka ili asesoara.

Marina Dugić, Tamara Pranjić, Matea Frajsberger

U beauty sekciji pratimo najbolje trendove iz protekle godine i najavljujemo nove, a ovdje je i vrući editorijal u kojem odlučno izjavljujemo: Pravila su ovdje da se krše! Diva Style donosi i zanimljive intervjue: Nevena Rendeli razgovarala je s poznatom modnom blogericom Mashom Sedgwick, Jelena Veljača s Maurom Massarottom koji stoji iza brenda Sherif& Cherry, a Sanja Muzaferija s vinarom - rockerom Brunom Trapanom. Pišemo i priče o mladim modnim brendovima koji osvajaju svjetske piste, Marelli Agnelli, Nataliji Irons, Hemingway bistrotu, Neuhaus pralinama te Beču.

Ključne riječi

event