Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera, tako su napokon došli na svoje. Otvoren je novi Batak Grill&Beer; na Kajzerici - metropola je tako dobila restoran koji se našao na idealnom sjecištu starog i Novog Zagreba.Novi Batak Grill&Beer; ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva kako bi na jednom mjestu ponudili najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu. Nova lokacija tako je zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, kao i moderan bar.Ono što ovaj restoran čini posebnim prvenstveno je hrabrost da se promijeni vizualni identitet već dobro poznatog brenda. Novi interijer tako bi se lako mogao smjestiti u bilo koji svjetski velegrad, a restoran je zadržao ugodan ugođaj u kojem svaki gost može naći mjesto za sebe.Novi "industrijski" imidž Batak restoranaProstor je nakon ogoljavanja starih obloga otkrio dva bitna čimbenika koji su izravno inspirirali i sugerirali industrijski dizajn - ciglene zidove i betonsku konstrukciju. Stoga je misao vodilja bila uzeti u obzir pozitivnu atmosferu već postojećih Batak restorana, ali ju ukomponirati u sofisticirani industrijski stil koji bi mu dao dodatnu prepoznatljivost. Jedan od izazova je predstavljao i taj naizgled kontradiktorni spoj „topline“ s industrijskim dizajnom, ali je bilo bitno pronaći i postići ravnotežu."Elementi kao što su cigleni zid slagan „na riblju kost“, šareni kameni pod slagan na isti način koji se prelije na površinu šanka, namještaj rađen po mjeri, rasvjeta i slični momenti pridonose posebnosti novog prostora Batka. Posebno bih istaknula elemente klupe, barskog stola, chesterfieldova te kamina, koji su izrađeni posebno za ovaj prostor te koji su zasigurno uvelike zaslužni za konačni dojam. Upravo taj spoj sofisticiranosti i osjećaja „kao kod kuće“ izdvaja Batak od konkurencije", objašnjava tim studija Arhitektri te dodaju:Uz već dobro poznatu grill ponudu, Batak kuharski tim je uz novi imidž, predstavio i nova jela koja se mogu probati i u ostalim Batak restoranima. Radi se finoj pašteti iz vlastite proizvodnje od pileće i gusje jetre s tartufima, grillani sir škripavac i pekmez od luka (isto tako iz domaće proizvodnje), te hladna plata Batak probranih domaćih proizvoda među kojima su se našli dimljeni sir, sir škripavac, kulenova seka, slanina i kobasica lokalnih OPG-ova