Trenutno čitate

Pogledajte kako je našeg reprezentativca za rođendan iznenadila njegova prezgodna djevojka

Pogledajte kako je našeg reprezentativca za rođendan iznenadila njegova prezgodna djevojka

18.rujna 2018. u 09:15 duje

Duje Ćaleta Car pravi je sretnik!

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car proslavio je 22. rođendan, a njegova djevojka Adriana Đurđević, pobrinula se za to da mu ostane u divnom sjećanju.

Adriana mu je pripremila intimnu proslavu, a sudeći prema fotografijama, bilo je jako romantično! Ova ljepotica upalila je mnoštvo svjećica, a po podu je raširila mini srca. Duju je dočekala torta, kao i natpis "volim te". Nogometaš se na Instagramu svima zahvalio na čestitkama, a posebnu je zahvalu uputio svojoj ljubavi na divnom iznenađenju!

Adriana je inače od Duje starija pet godina, a ova diplomirana pravnica osvaja osmijehom, ali i odličnim smislom za modu. U vezi su više od godinu dana, a na društvenim mrežama nerijetko dijele zajedničke fotografije koje su popraćene opisima #couplegoals i #love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amour.🎈#loveyou

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Već pri prvom pogledu na Instagram, vidljivo je kako je Adriana velika ljubiteljica mode. Njezin se stil može opisati kao damski, elegantan, a ormar joj obiluje trendi komadima iz popularnih high street trgovina, ali i nekim dizajnerskim komadom poput torbe i tenisica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a walk on the wild side.. 🐯 #marseille #animalprint #france #afternoonwalk #smile #streetstyle #ootd

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on