Trenutno čitate

Petra i Andrija putuju na svjetsko finale

Petra i Andrija putuju na svjetsko finale

13.lipnja 2017. u 06:00 promo
  • foto: arhiva
  • Podijelite članak

Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba pobjednici su natjecanja Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York.

Upravo je njih, između 14 finalista, u ime modne agencije Elite Worldwide odabrala internacionalna skautica i njihova predstavnica Monika Kielczewska. Petra i Andrija će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu gdje će se pridružiti finalistima iz više od 30 drugih zemalja, a koje će biti održano krajem studenog.

promo

Monika Kielczewska je izjavila:

Čestitam pobjednicima, Petri i Andriji, u nadi da će upravo oni biti svjetski Top 15. Također čestitam i svim finalistima koji su večeras bili fantastični, a ovo je tek početak stvaranja njihovih uspješnih karijera. Želim zahvaliti i agenciji Relatum Model Management koja je i ove godine napravila odličan posao.

promo

Elite Model Look kao svjetski broj jedan u otkrivanju novih lica ima zadatak educirati nadolazeće modne talente, koje su ove godine podržali svjetski renomirana dizajnerica Ivana Omazić svojim brandom IO, an-estetik by Marko Plukavec te Spirit by Tomislav Bahorić.

promo

Uoči samog finala odabranih 8 djevojaka i 6 mladića testirala je poznata modna fotografkinja Mare Milin kojoj su finalisti morali pokazati svoje vještine pred objektivom. A pod nadzorom stručnog tima imali su na rasporedu brojne probe koje su između ostalog uključivale učenje hodanja po pisti, stiliziranje, tjelovježbu te snimanje serijala “Make up in the city by Maybelline Ney York“  s Lanom Jurčević, šminkerom Aleksandrom Đikićem te blogericom Dunjom Jovanić.

promo

 Već 34. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

Ključne riječi

elite model look 2017

Komentari